Afronding Jobmaatjesproject HBEL

Op 1 feb 2007 is St. ReconnAct met veel enthousiasme gestart met het Jobmaatjesproject binnen de HBEL gemeenten. Nu zes jaar verder komt dit project tot een afronding. Het was een waardevolle, soms uitdagende, mooie reis. Samen met de vier gemeenten, de meer dan 30 jobmaatjes en diverse andere (lokale) partijen hebben we vele inwoners mogen ondersteunen en begeleiden in hun zoektocht naar (betaald) werk.

We kijken met voldoening en dankbaarheid terug op de afgelopen zes jaar en zijn gepast trots op de resultaten en positieve impact die het project op alle betrokkenen heeft gehad!

Op vrijdag 17 februari gaan we het Jobmaatjesproject op feestelijke wijze afsluiten. We blikken terug op wat het project voor de werkzoekende inwoners van de HBEL gemeenten heeft betekend en worden meegenomen in drie korte inspirerende ervaringen van Olaf de Zeeuw (inwoner en oud-deelnemer), Leon van der Made (jobmaatje) en Janny Bakker (oud-wethouder sociaal domein in Huizen). We brengen een toost uit op het succes van het project en genieten na onder het genot van hapjes en een drankje. Van harte welkom!

Praktisch informatie

  • Wanneer: vrijdag 17 februari 2023 van 16-18 uur
  • Waar: De Krachtcentrale, Havenstraat 76, Huizen
  • Aanmelden: via de rode knop of per email: hbel@reconnact.nl
  • Meer info: Paul Koeleman (06 5115 3890) of Marian Connotte (06 1203 4199)

We zien uit naar je komst!

Hartelijke groet,Paul Koeleman en Marian Connotte