Help mee

Maatjes van ReconnAct helpen mensen die structureel of tijdelijk in een niet-gewenste situatie zijn beland.  Of dit nu gaat om mensen die weer in hun kracht te zetten, het versterken van zelfvertrouwen of meer praktische ondersteuning.

Zo kun je helpen

Direct geven

Met jouw gift, klein of groot, geef jij mensen een kans op een betere toekomst.

ReconnAct in uw testament

Veel mensen zorgen met hun nalatenschap voor hun familie en naasten. Maar misschien wilt u ook iets nalaten aan een goed doel dat u dierbaar is. Zo kunt u van betekenis zijn, ook als u er zelf niet meer bent. Via uw nalatenschap staat u dan mensen bij die een steuntje in de rug nodig hebben.

Belastingvrij schenken

Wil je een langere tijd schenken, Want als je ReconnAct steunt voor minimaal vijf jaar met een vast bedrag per jaar, dan is deze gift volledig aftrekbaar van de belasting. Dit belastingvoordeel kan oplopen tot wel 43%.

Fonds op naam

Met een fonds op naam heb je je eigen fonds, zonder dat je een aparte stichting hoeft op te richten. Dat scheelt tijd, geld, administratie en beheer. Ook hoef je geen bestuur te benoemen. Dit maakt een fonds op naam interessant voor particulieren, stichtingen en bedrijven die een langere periode goed willen doen.

Geven als bedrijf

U kunt maatschappelijk (nog meer) van betekenis zijn! Word Partner.