JobGever

Maatschappelijk betrokken zijn als werkgever?

Steeds meer kiezen werkgevers voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daar hoort zeker ook bij werkgelegenheid te scheppen. Ook voor jong volwassenen, senioren (50+) en mensen die even wat extra aandacht nodig hebben. ReconnAct helpt daarbij met begeleidende jobmaatjes.  Zij ontzorgen u op verschillende manieren.

Ik zoek personeel

U zoekt personeel met talent? Wij helpen u daarbij op een bijzondere manier.  Wij helpen mensen naar werk die dolgraag aan de slag willen met hun talenten en mogelijkheden, maar die daar even wat extra steun bij nodig hebben.

ReconnAct jobmaatjes geven die extra ondersteuning. Jobmaatjes vormen de schakel tussen u als werkgever en uw toekomstige werknemer. 
Uw toekomstige werknemer wordt door onze vrijwillige jobmaatjes weer in zijn of haar kracht gezet, met nieuwe energie en met teruggekeerd zelfvertrouwen na een kortere of langere periode zonder voldoende werk. 

Een JobGever

“Laat ik heel duidelijk zijn: winst maken moet als je een bedrijf hebt, zoals ik! Maar ik heb ook gemerkt dat je daarvoor prima mensen kunt inzetten die door maatjes zijn begeleid. Alleen al dat ze begeleiding van een maatje willen, is voor mij een teken dat het mensen zijn die zich echt willen inzetten in het werk. Ik kan ze goed gebruiken, hoor, en het is ook mooi meegenomen dat ik daardoor meer kans maak bij aanbestedingen”.

Voordelen JobGever

Voordeel 1
U krijgt een werknemer die heel graag wil werken. Als u dat wilt begeleidt het jobmaatje nog een tijdje.   

Voordeel 2
U heeft meer kans bij openbare overheidsaanbestedingen als u een werknemer aanneemt met een achterstand op de arbeidsmarkt (als daar sprake van is). U laat tevens zien dat u maatschappelijk betrokken bent. 

Andere manier helpen?

U kunt ook op andere manieren de jobmaatjesprojecten van ReconnAct ondersteunen. U kunt medewerkers een jobmaatje laten zijn, u kunt ruimte beschikbaar stellen, u kunt financieel bijdragen.